Sekarang busy betul ngn keja..
Sampai xde masa nk berblog bagai...
Lempeng ni aku cicah ngn sardin semalam jer...
Bahan-bahan ::
2 gelas air
4 cawan tepung
garam secukup rasa
Cara-cara ::
Bancuh sume bahan-bahan tadi dan gaul rata. Kemudian buat la jdi lempeng..Senang sesangat la kan..
WAH SEDAPNYE MAKAN LEMPENG, DULU2 ARWAH MAK SAYA SUKA JAMU KAMI SARAPAN LEMPENG NGAN SAMBAL TUMIS... HUHUHU TINGAT KAT MAK SAYA BILA TENGOK LEMPENG TU...
ReplyDeleteadda dulu2 pun mak suka bg mkn lempeng ngn ikan bilis goreng..xpun ngn ikan rebus goreng...kalau dh mak suapkan sedap jer manjang...
Deletesama la ngn QH skrg...busy..busy..blog jd terabai dh..huhuhu...lempeng tu time2 tension ngn keje...bleh mkn 3 kpg skali hadap tu...hehe
ReplyDeletetu la kan...busy pun terigt gk kt blog..tp nk masukkan en3 tu mmg xsempat..tu la lgi pun senang ngn cepat nk di makan..kihkih..
Delete