KAWAN-KAWAN TERSAYANG

Thursday, 18 February 2016

Lunch at Jagoya, Star Hill...



Nak tayang....nak tayang....
tengok la segala suku sakat udang dalam pinggan aku ni...
mmg peberet aku udang nih....
nasib baik hari ni boss nak belanja lunch...
so 2bijik keta jugak la ke Jagoya Star Hill dari cheras...



Sampai sana apa yang aku nampak udang...
situ udang...sini udang...
memang dalam pinggan aku nak tayang udang jer...
berapa kali jugak la aku dok ulang makan udang....
ni kalau adik ipar aku nampak ni mmg telan liur jer la dia...
pesakit gout kan....hihihi...



Ni pun udang jugak....
versi tempura...hahahah...
giler ko udang mahal wei...
nak2 spesis lobster bagai...
kat sini jer la nak makan byk2...
setakat ayam daging2 tu mmg aku xpandang dh...



Ini pulak peberet gk...
kambing...
nafsu betul aku ni kan...
ehh aku tak membazir wei....
aku telan sampai habis ok..




tengok orang makan sup...
aku makan mushroom soup jer...
mmg aku xreti makan shark fin soup bagai tu...
mcm xleh nak telan jer...
langkah selamat ni jer la...hihihi..



Lastly dessert ok...
ni jer yang aku mampu telan...
xsanggup lagi dah...
tak pasal2 boss aku kena sewa bulldozer la angkut aku...
sampai opis...mata udah nngntok....
jomlah membuto kejap...hihih


1 comment:

  1. mak oiiii....sedapnya...ok lepas ni ke Jagoya kita.....

    ReplyDelete